Prinsessan Désirées son 50 år

117z - KopiaI dag söndag fyller prinsessan Désirées son, friherre Carl Silfverschiöld, 50 år.

Carl är ende son till prinsessan Désirée och hennes man Niclas Silfverschiöld, och har sedan ett antal år tagit över rollen som VD för godsen Koberg och Gåsevadholms förvaltning, medan fadern alltjämt står som ägare för fideikomissen.

008 - KopiaCarl Silfverschiöld är sedan tio år gift med jämngamla Maria Fredriksson som sedan tidigare har två söner. Med henne har han dottern Anna Margaretha, 8. I likhet med Carl själv döptes hon på Koberg. Trots att familjen är bosatt på Lidingö, träffar hon farmor, prinsessan Désirée, så ofta hon kan, enligt prinsessan själv.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.