Prinsessan Christinas son gift

126 - KopiaGustaf Magnuson, äldste son till prinsessan Christina, har i dag gift sig med sin Vicky Andrén.

På lördagen stod bröllopet mellan Gustaf Magnuson och Vicky Andrén i Ulriksdals slottskapell. Det rapporterar Svensk Damtidning i dag på sin hemsida. Valet av vigselplats är inte överraskande: i över trettio år har nämligen familjen Magnuson bebott det så kallade Villa Beylon i Ulriksdals slottspark.

Utöver den närmaste familjen var, enligt nämnda veckotidning, Kungaparet, drottning Sonja av Norge, Kronprinsessparet, prins Carl Philip med flickvän samt prinsessan Désirée friherrinna Silfverschiöld, på plats. Brudgummens två bröder Oscar och Victor var marskalker, enligt Expressen.

Gustaf Magnuson, född 1975, är återförsäljare för Bentley i Sverige medan hans fru, född 1983, är modell. Hon har tidigare varit gift med den tjugo år äldre amerikanske nattklubbsägaren Mark Baker, mellan 2005 och 2007.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.