Kungligt julklappstips

För den kungligt och historiskt intresserade har jag ett perfekt julklappstips – en tidningsprenumeration med premie!

Betalt samarbete med prenumeration.se

Kungliga livsöden och fascinerande personer som träder fram ur de gamla arkiven är något av det mest spännande jag vet att läsa om. Två av mina favorittidningar – Populär Historia och Släkthistoria – tar fasta på just detta, och inför varje jul står någon av dessa tidningar på min önskelista. Båda tidningarna skildrar historia på ett underhållande sätt OCH håller god kvalitet. I Släkthistoria finns det också en massa goda råd och en hel del inspiration för den som vill börja med- eller håller på med släktforskning.

prenumeration.se kan man prenumerera på dessa och många andra tidningar till ett kraftigt rabatterat pris. Dessutom ingår en premie, som många gånger är värd mer än vad man betalar för själva tidningsprenumerationen. På Populär Historia, till exempel, kan man spara 81% när man för bara 129,5 kr får tre nummer av tidningen tillsammans med ett par fina Vinyl Tech hörlurar.

Klicka här för att bläddra mellan alla tidningsprenumerationer med premie som erbjuds – och gör ett fynd. Jag vet vad som kommer att stå på min önskelista.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.